tiistai 5. helmikuuta 2013

Synttäritilpehööriä

Pakko on jakaa muillekkin kuvia mitä ihanuuksia sain postinkautta eilen. Pojan 3.v synttäreitä jo kovasti suunnittelen (ovat vasta toukokuussa, mutta silti) koska se on meille nyt todella iso juhlapäivä. Päästään vihdoinkin eroon tankokengistä koska poitsulla on kampurajalat, ei enää öitä jalat "sidottuna." Muumifaneina rupesin selailemaan muffinivuokia ja samasta kaupasta klikkasin pienen vaaleanpunaisen vispikulhon room21
Oma koti onnenpesäni blogista sain seuraavan vinkin josta tilasin aivan ihania paperipillejä, pilkullisia muffinivuokia, paperipusseja ja pitsi+wasapiteippiä, aivan ihanan herkullisia kaikki. Nuo herkut löytyy Happy Monday sivuilta, kannattaa käydä kahtomassa. Katotaan tuleeko nämä kaikki käyttöön synttäreillä kun en voinut vastustaa vaaleanpunaista, mutta tuleehan sitä tyttövieraitakin.



Taikataikinasta tehtiin kahvikakkuja leikkeihin kun ikeasta ostettiin kahvittelusettikin, kyllä saa kahvia pitkin päivää (yäk) mutta onneksi ei ole oikeata. Huovasta tehtiin myös muffineja kun taikataikina leivokset tuntuu häviävän johonkin, koiran suusta ainakin yhen nappasin kun siellä sitä jemmasi ja kuola vaan valu. Muffinien päälle laitettiin tomusokerista tehtyä sokerikuorrutetta ja hopeisia helmikoristeita.

Nämä paksut pannat on tehty pyynnöstä, eli ovat leveydeltään 10cm.

Tämän päivän pikaompelu ajatuksella pakko on jotakin saada ommella. Eipä sitä mitään suurta olisi jaksanukkaan taas näin yövuoron jälkeen, mutta ompeluhimo taas vähän laannutettu.

2 kommenttia:

  1. Näyttää siltä, että ihanat muumisynttärit tulossa (: tähtipangat somia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pojalla kerran ei ole vielä toiveita teemasta synntäreilleen (onneksi) niin yhistellään autoja ja muumia kerran molemmista tykkää. Cars kakku on tulossa ja jotain muuta koristetta vielä :)

      Poista